Kappaletavarakuljetukset Kalajoelta Pohjois-Pohjanmaalle ja ympäri Suomen

Autopalvelut TM Kontio Ky tekee kappaletavarakuljetuksia pitkällä ja kattavalla kuljetusalan kokemuksella.

Pyydä tarjous

Kattavat palvelut

Saat meiltä kattavat kuljetuspalvelut. Kuljetamme niin koneita, työmaatarvikkeita, kontteja ja työmaakoppeja, kuin saunoja, mökkejä ja huvimajojakin sekä muuta kappaletavaraa. Ja mikä ei kuljetuskalustomme lavalle mahdu, voimme hoitaa leveänä kuljetuksena. Mitä ikinä tarvitsetkaan kuljetettavan, me voimme hoitaa sen!


Palvelemme niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin. Palvelualueemme kattaa Kalajoelta käsin pääosin Jokilaaksojen alueen Pohjois-Pohjanmaalla, mutta teemme kuljetuksia tarvittaessa koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kuljetuspalvelut kokemuksella

Autopalvelu TM Kontion yrittäjällä on jo 30 vuoden kokemus kuljetusalan töistä – hän on tehnyt erilaisia kuljetusalan töitä jo ennen oman yritystoimintansa aloittamista vuonna 2000. Tämän pitkän kokemuksen ja sen mukanaan tuoman ammattitaidon vuoksi meiltä onnistuu hyvinkin monenlaiset kuljetuspalvelut. Ota meihin yhteyttä ja kerro kuljetustarpeestasi, me pyrimme vastaamaan toiveisiisi.

Yhteystiedot

Kerro meille kuljetustarpeistasi

Hyvän työnjäljen lisäksi myös asiakastyytyväisyys on meille tärkeä asia. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuoliset ja taatusti onnistuneesti toteutetut palvelut – siksi päivitämme osaamistamme sekä kalustoamme aina tarpeen mukaan. Pyrimme myös tarjoamaan joustavat palvelut, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro kuljetuspalvelun tarpeestasi! Saat meihin varmimmin yhteyden sähköpostitse.

Teemme myös nostotöitä!

Kuljetuskalustomme

Iveco Trakker 500, vm. 2010

  • Lava 2,55 x 6,20, jossa tapit ja konttilukot.

  • Vetokita perävaunun vetoon. Tarvittaessa löytyy perävaunu perään.

Kysy lisätietoja!