Nostotyöt Kalajoelta koko Suomen alueelle

Autopalvelu TM Kontio Ky tekee kuljetus- ja nostotyöt tarkasti ja varmasti pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Palvelemme Kalajoelta käsin pääosin koko Pohjois-Pohjanmaan alueella, mutta suuremmissa urakoissa lähdemme töihin myös muualle Suomeen. Missä tahansa siis tarvitsetkaan tekijää nostotöille, ota yhteyttä meihin!

Pyydä tarjous

Nosturityöt ja asennusnostot

Olemme tehneet asennusnostoja ja nosturitöitä jo kymmenen vuoden ajan. Palvelemme nostotöissä niin yksityishenkilöitä, yrityksiä, rakennustyömaita kuin teollisuuttakin. Tarjoamme nostotyöt pääosin yksittäisinä palveluina, mutta otamme mielellämme vastaan myös pidempikestoisia nosturityömaita sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Joustavat palvelut

Teemme nostotöitä joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Yrityksemme pienen koon vuoksi pystymme joustamaan niin palveluissa kuin palveluajoissa ja -alueessakin. Pyrimme aina vastaamaan asiakkaan toiveisiin ja kehittämään työtämme ja palveluitamme kysynnän sekä asiakkailtamme saadun palautteen mukaan. 


Yrityksellämme on käytössään laadukas kalusto, jota huolletaan ja käytetään katsastuksissa tasaisin väliajoin. Lisäksi meiltä löytyy tarvittava vakuutus nosto- ja kuljetusvahinkojen varalle. Suunnittelemme työmme aina tarkasti etukäteen ja takaamme hyvän työnjäljen.

Ota yhteyttä

Nostokalustomme

PM 85 SP ympäripyörivä kuormausnosturi

  • Jatkot 6 + 6, yhteensä 29 m.

  • Kattotuolien nostopalkki.

  • Henkilökori kahden henkilön nostoon.

  • Rotaattori + puutavarakoura.

  • X-Lift nostopalkki mökkien, veneiden ym. nostoihin.

Kysy lisätietoja!

Nostotaulukko jibin kanssa

nostotaulukko jibin kanssa

Nostotaulukko ilman jibiä

nostotaulukko ilman jibiä

Tarjoamme myös kuljetuspalvelut

Saat meiltä myös monipuoliset kappaletavarakuljetukset. Lue lisää kuljetuspalveluistamme täältä


Ota yhteyttä Autopalvelu TM Kontioon, kun tarvitset ammattitaitoista tekijää kuljetus- tai nostotöille. Saat meihin varmimmin yhteyden sähköpostilla. Laita meille viestiä ja kerro millaista palvelua tarvitset, ja me palaamme asiaan mahdollisimman pian! 

Ota yhteyttä